Swedish Alpine Ultra®

Vad händer 2014

2014-01-08

Hittills har 12 anmält sig till årets upplaga av Swedish Alpine Ultra®. Några har meddelat sitt intresse att deltaga men väntar lite med anmälan. Stort intresse har visats med anledning av att loppet utgör ett kvalificeringslopp till Ultra-Trail du Mont-Blanc®.

Har sett att två tidigare deltagare i Swedish Alpine Ultra® har anmält sig till UTMB ® nämligen Franklin Wood och Niklas Grip, hoppas att de har tur vid dragningen den 15 januari.

 

Jag kommer att åka till UTMB ® dock inte för att deltaga utan vara där och följa de olika aktiviteterna som kommer att finnas där. Lyckades få ett hotellrum, de flesta hotellen jag sökte på var fullbokade. Åker ner den 27 augusti. Tanken är också att ge sig upp i bergen och vandra lite.

 

Men först blir det att genomföra Swedish Alpine Ultra® den 5 juli på ett förhoppningsvis bra sätt för deltagarna.

Antal kommentarer: 2

2014-03-06 17:48:42 - Franklin Wood, adventureracers@hotmail.com

Hej! Tyvärr fick jag ingen plats i 2014 UTMB lotteri. Niklas fick ingen plats heller. Jag planerar att kämpa för en plats i 2015 UTMB. Jag hoppas att Niklas gör det också.

2014-03-06 18:26:05

Hej
Jag "lider" med dig att inte du fick en plats.
Däremot kan jag se på startlistan att Niklas Grip har en plats. Fick ett meddelande Niklas Karlsson på Gästboken att de som var med 2012 Niclas Karlsson, Johan Gustafsson samt Niklas Grip ska deltar.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden