Swedish Alpine Ultra®

34 anmälda

2014-06-22

När det är knappt 2 veckor kvar till starten av det 4:e Swedish Alpine Ultra är det 34 anmälda löpare. Detta efter att de 3 löparna från Etiopien inte fick visum till Sverige. Enligt Svenska Ambassaden bedömdes att de tre löparnas anmälan inte var helt seriöst vad avser att deltaga i loppet.

Vädret??? Har tittat på 4 olika väderprognoser. Just nu är det kallt och snö förekommer i Nikkaluokta, Tarfala och Abisko.

Men nästa vecka spås ett varmare väder med lite regn men inte i alla väderprognoserna. Vilken man ska tror på är en svårt uppgift. Men runt 15 gr på dagen och runt 9 på natten spår man. Nu är två veckors prognos ganska osäker, har följt prognoserna den senaste veckan och de ändras varje dag. Så jag uppmanar er alla att titta på väderprognosen innan ni åker upp, på hemsidan under väder. Tidigare år har den norska prognosen varit mest tillförlitligt. 

Något annan, jag har gjort en beställning av tävlingströjan och har nu 20 tröjor i M, 7 i L och 3 i XL. Är ni intresserad att köpa en (150:--) meddela mig så jag tar med mig ett antal tröjor.

Diskussionen om vilken ryggsäck man ska ha, vattenflaskor och mat och annan utrustning är alltid en intressant diskussion. Var och en gör sin egen bedöming. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden