Swedish Alpine Ultra®

”Att springa eller inte springa”, det är frågan.

2017-10-07

Roland Forsroland.fors@yahoo.se www.rolandfors.se

”Att springa eller inte springa”, det är frågan.

Först måste jag tacka min namne och tillika arrangör av Swedish Alpine Ultra för att jag som en av de tre som anmälde sig sist med bara några minuters mellanrum, fick en startplats. Tack Roland!

Det är min stora förhoppning och mål för 2018 att jag ska stå där på startlinjen i Nikkaulokta den 14 juli, på Frankrikes nationaldag. Hur realistiskt det är vet jag inte i dag men att realism a la Roland Fors skiljer sig något från betydelsen i Svenska Akademiens Ordlista det vet jag "skratt". Så jag kommer att göra allt jag kan och hoppas på att min småländska envishet, kämpaglöd, målmedvetenhet och fysiska status rent medicinskt då ska ”ge råg i ryggen”

Hur som helst så räds jag inte distansen för jag har tidigare sprungit längre än så. Jag räds inte heller underlaget för jag har varit i trakterna några gånger och vandrat och vet hur långsamt det kan gå och hur jobbigt det kan vara att hitta plats för fötterna mellan alla stenar. Jag räds mer att komma ur kurs så att fjällräddningens resurser måste användas på en gammal gubbe och att jag i stället för att komma springande in i mål i Abisko kommer flygande dit i helikopter "skratt".

Men mest måste jag ju förstås ändå vara orolig för att min rehab efter en tumöroperation i ryggraden den 29 aug och mina två diagnostiserade diskbråck kommer att sätta käppar i hjulet för mig och glädja någon på reservlistan och försätta mig i depression. ”Den enes bröd den andres död”, ni vet!

Så om någon på reservlistan vill (ja självfallet andra också) så får ni gärna följa min kamp för att kunna springa långt igen i bloggen www.kampen.rolandfors.se Just nu den 6 okt förs kampen bara gående och med blandat resultat men enligt läkare så ska jag få börja springa lite igen vid årsskiftet och då har jag ju ett halvår på mig. Så hoppas, hoppas vi ses!

 

 
 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)